2013-12-05 13:43:36• hírek • (x)

Sentierri: minőség, divat és fiatalos elegancia

A szatmári varroda választékában a legújabb divatú vőlegényi öltönyöktől a sportosan elegáns darabokig minden megtalálható.

A Sentierri ruhákat készítő cég története 1997-ben indult, a fejlődés pedig igen látványos volt: rövid idő alatt a 4 személyt foglalkoztató vállalkozás 50 munkással dolgozó céggé nőtt, ahol az elkészített ruhadarabok minősége az elsődleges. Ezt tartják szem előtt az alapanyagok beszerzésénél és a munkafolyamatok során is. Meg persze azt, hogy a Sentierri márkájú ruhaneműk kövessék a divatot, a termékpalettán pedig az üzletembereknek szánt elegáns öltönyöktől kezdődően a női kabátokon keresztül a sportos és fiatalos zakókig, kabátokig mindenki megtalálja a számára megfelelő darabokat.

A női kabátok esetében a cég közel hatvan féle színnel dolgozik, a szövetek túlnyomó többsége pedig Olaszországból érkezik, összetételük pedig gyapjú, kasmír és poliamid. Az Adventure névre keresztelt kollekció a divatban való kalandozásra utal: a sokszínű trendi modellek mellett az office és elegáns modellekből is nagy a választék a Sentierrinél.

A férfi kabátok kollekciójában is a széles választék és az európából származó alapanyagok a jellemzők. A City Line kollekció tagjai fiatalos, aktuális modellek, melyek többsége a sportos vonalat követi. A férfi kabátok között természetesen ott vannak a komolyabb, elegáns, akár ünnepi alkalmakkor illő viseletnek számító modellek is.

A Sentierri férfi öltönyökből is nagy választékkal rendelkezik, a szatmári konfekcióipar minőségi csúcsát képviselő ruhadarabok pedig a kategória minden szintjén jelen vannak.

A ceremónia-gála öltönyöket főleg vőlegényeknek szánják, ezek előnyös szabásúak és követik az aktuális divatot. A Sentierri a kiegészítőkből is nagy választékkal rendelkezik: megtalálható ebben a csokornyakkendő, a spanyol öv és az ascot-nyakkendő is.

Az office-business vonalon összesen 40 öltöny-modellből válogathatnak az üzletemberek, vagy azok, akiknek egyfajta munkaköri kötelessége az elegáns megjelenés. Az öltönyök főleg az olasz divatot követik, a modellek pedig szabás szempontjából minden testalkatra készülnek.

A férfi öltönyök között is megjelenik a City Line kollekcióból ismert fiatalos, sportos vonal. A sport-casual pamut- valamint  bársonyzakók és nadrágok kényelmes, az átlagnál kicsit elegánsabb megjelenést biztosítanak a mindennapokban.

A Sentierri ruhák hamarosan megtalálhatók lesznek a szatmárnémeti bemutatóüzletben, ám addig is az érdeklődők közelebbi ismeretséget köthetnek a Sentierri-minőséggel a szatmárnémeti Diamond boltban.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: